Weekblad deGouda digitaal

Directeur Museum Gouda overhandigt sleutel aan Sinterklaas

Gouda – Op zaterdag 17 november overhandigt Marc de Beyer, directeur van Museum Gouda, de sleutel van het museum aan Sinterklaas. De Sint verblijft tot 5 december in het museum, dat ingericht is als zijn tijdelijke huis.

Op de dag van de intocht zal de Sint rond 14.30 uur langs Museum Gouda gaan om de sleutel in ontvangst te nemen. Iedereen is uitgenodigd om tussen 12.00 en 15.30 uur alvast gratis een kijkje te nemen in zijn werk- en slaapkamer. Vanaf zondag start het familieprogramma. Het museum raadt aan niet te lang te wachten met reserveren voor dit programma, een aantal groepen is al volgeboekt.

Ojee, de Beer van Knuffelpiet is zoek. De Sint roept alle kinderen op hem te helpen om de beer te zoeken. In een gezellig doe-programma worden families door Museum Gouda geleid. Na een aantal opdrachten ontvangt niemand minder dan Sinterklaas zelf de kinderen in zijn werk- en slaapkamer. Het programma van 60 minuten is te volgen op woensdag en zondag. Toegang 4 euro (tot 3 jaar gratis, de Museumkaart is niet geldig). Reserveren via rondleidingen@museumgouda.nl. Kijk voor de nog beschikbare tijden op de website www.museumgouda.nl.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook