Weekblad deGouda digitaal

Een heel weekend Valentijn in de Binnenstad!

Gouda – Op donderdagmiddag 14 februari an 15.00 tot 18.00 uur mogen de kinderen weer in het huwelijk treden met opa en/of oma, papa en/of mama, vriendjes en vriendinnetjes, oom en/of tante, de juf. Dit keer is het in De Agnietenkapel. Opgeven hoeft niet, gewoon feestelijk aangekleed of niet naar De Agnietenkapel komen.

Donderdagavond 14 februari “Trouwen voor 1 dag voor volwassenen”
“Trouwen voor één dag” is er ook weer voor volwassenen tijdens koopavond van 18.00 -21.00 uur, ook in De Agnietenkapel (Nieuwe Markt). De volwassenen dienen zich in verband met de planning en capaciteit wel even vooraf aan te melden via ldjong@xs4all.nl

Vrijdag 15 februari “Stad van de liefde”
De hele binnenstad is het decor van de Liefde. Op allerlei plekken zijn er ook speciale liefdesaanbiedingen, lunches en diners. Vier de liefde in de Binnenstad van Gouda.

Zaterdag 16 februari “De Geheime Liefdesroute
Valentijnsdag is hipper dan ooit en laat Gouda nu de stad van Valentijn zijn.

Kom zaterdag 16 februari naar Gouda voor onze Geheime Liefdesroute. Vanaf 11.00 uur start de route bij Dinkra/The Melting Shop aan de Kleiweg 91.

Ga jij voor “Een liefde van ver”, “Rozengeur en Valentijn”of voor “Pure Liefde”? Met een speciale Valentijns goodiebag ga jij de route lopen waar je alle GRATIS Valentijns goodies in kan verzamelen en allerlei gezellige winkels kunt ontdekken. Hoe leuk is dat! Dus kom langs met je lieve buurvrouw, je hartsvriendin of je dochter die altijd voor je klaar staat. Loop de route met elkaar of loop hem gewoon alleen. Alles kan !

Verras jouw Valentijn door in Gouda bij deze shoppingroute te zijn ……

Gouda is en blijft de stad van Valentijn. Trouwen voor 1 Dag en de Geheime Liefdesroute worden georganiseerd door de binnenstadondernemers vanuit het DoePlatform van de SOG.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl