Weekblad deGouda digitaal

Een nieuw gezicht in deGouda!

Ik ben Annelies van Dorp. Ik woon in Gouda, heb vier kinderen en ben vrijwilliger en hardloper bij atletiekvereniging Gouda.
In het dagelijks leven ben ik letselschade-advocaat. Niet zo’n Amerikaanse die ambulances achtervolgt. Ik koos voor dit vak om mensen te helpen die een ongeval hebben meegemaakt. Met praktische en juridische hulp en een schadevergoeding kun je het leven van slachtoffers vaak weer op de rails krijgen. Dat is een heel dankbaar onderdeel van mijn vak.
Iedereen kan betrokken raken bij een ongeval en letsel ­oplopen. Het kan dan gaan om een auto-­ongeval of een trap van een paard, een arbeidsongeval en nog veel meer.
De wet bepaalt dat een slachtoffer alle redelijke kosten vergoed krijgt als iemand anders aansprakelijk is. In mijn rol van advocaat, help ik slacht­offers om hun kosten ­vergoed te krijgen; ­medische ­kosten, gemist ­inkomen, huis­houdelijke hulp, maar ook ­smartengeld en advocaat­kosten.
Ook ken ik de weg goed in de letselschade­wereld en kan ik slachtoffers ook ­praktisch de weg wijzen. Zo heeft een slachtoffer een zorg minder en daar help ik graag bij.
Ik schrijf de komende tijd ­columns over letselschade.
Heeft u suggesties of onderwerpen waar u graag wat over wilt weten, dan kunt u uw vragen of ideeën voor een column mailen naar a.vandorp@berntsenmulder.nl
Dan gaat mijn volgende column misschien wel over uw vraag.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl