Weekblad deGouda digitaal

Eerste editie Het Fabriekscafé

Op donderdag 5 september vond de eerste editie van Het Fabriekscafé plaats met als thema: ‘’Opgebrand? Zo krijg je het vuur er weer in!’’. Moderator Ronald Kerstma nodigde drie experts uit in de Chocoladefabriek in Gouda. Deze experts vertelden over hoe stress werkt, hoe we in en uit een burn-out komen en hoe we beter leren omgaan met stress.

De experts waren neurobioloog Brankele Frank, stressdeskundige, Suzan Kuijsten en hoofdproduct bij Blendle en bestsellerauteur Rick Pastoor.

Brankele Frank combineerde een 70-urige werkweek met een druk sociaal leven, trainingen voor triatlons en veel reizen. Hierdoor belandde zij in een burn-out. Als ervaringsdeskundige én wetenschapper onderzocht ze de neurologische impact van stress. Wat doet stress met je hersens? Suzan Kuijsten vertelde hoe stress je dagelijks juist van energie kan voorzien. Maar ook waarom het zo lastig is om in te grijpen als je er last van hebt en hoe je er wél uit komt. En Rick Pastoor biedt met een slimme werkmethode de handvatten om efficiënter en effectiever te werken om uit een burn-out te blijven.

Op de homepagina van www.goudafm.nl kunt u de podcast van deze editie beluisteren.

De volgende edities van Het Fabriekscafé staan gepland op 7 november 2019, 5 maart 2020 en 4 juni 2020. Het Fabriekscafé wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Verkaaik en GoudaFM. Kaarten zijn te koop voor €15,- en voor bibliotheekleden €7,50. De kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekgouda/opgebrand of aan de servicebalie in de bibliotheek.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl