Weekblad deGouda digitaal

Eerste Miss Travestie Groene Hart verkiezing

Gouda – Op zaterdag 9 juni vindt in het kader van het Roze Jaar 2018 Gouda de eerste Miss Travestie Groene Hart verkiezing plaats in Partycentrum Le Patapouf. Met trots presenteert organisator Gouda Roze de jury. Deze bestaat uit Miss Tiffanie Deelight (Miss Travestie Holland 2015), Miss Patty Pam-Pam (Miss Travestie Holland 2017) en eigenaresse van Cafeetje Heeeurlijk in Gouda, Lizette Oudijk.

“Door het strikken van de twee (voormalig) missen bestaat de jury uit ervaring die precies weet waar tijdens de landelijke verkiezing op wordt gelet. Lizette organiseert in haar café regelmatig roze thema-avonden en heeft hierdoor binding met de doelgroep en de regio. Met haar enthousiaste voorkomen is zij een perfecte toevoeging aan de jury”, aldus de organisatie.

Er zijn nog enkele deelname plekken vrij. Wil jij nog meedoen? Geef je dan nu nog op via de website www.goudaroze.nl. Deelname is gratis. Via de website is ook de kaartverkoop inmiddels gestart voor het bijwonen van de verkiezing. De winnares van Miss Travestie Groene Hart plaatst zich voor de landelijke finale Miss Travestie Holland in oktober in Rotterdam.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl