Weekblad deGouda digitaal

Eerste namen Riverdale Festival bekend

Gouda – Na het nieuws van de nieuwe locatie voor Riverdale Festival 2020 worden nu de eerste namen bekend gemaakt. Childsplay en Miss Djax bijten het spits af. Volgens de organisatie zullen de komende weken alle namen bekend worden. Ook dit jaar zal het festival aan een scala van Urban en Techno DJ’s voorzien worden.

Riverdale Festival is begonnen met de bekendmaking van de artiesten. “De komende weken zal het hele programma onthuld worden.” zegt de organisatie. Voor nu zijn er twee artiesten bekend gemaakt. Childsplay is toegevoegd aan het programma van The City en Miss Djax aan The Warehouse. Respectievelijk de Urban en Techno podia. “We zijn al maanden bezig met het programma maar nu er een locatie is kunnen we eindelijk artiesten bevestigen. Het wordt echt een vet feest!” zegt Jos Uitterhaegen, programmeur van het festival.

Urban, House en Techno
Riverdale Festival zal ook dit jaar voornamelijk gevuld worden met Urban, House en Techno. Van beide podia is nu een artiest bekend gemaakt. Hoeveel artiesten er totaal op het festival komen wil de organisatie nog niet bekend maken. “Als alles volgens plan verloopt hebben we misschien nog wel een verrassing in petto”

Tickets
Kaartjes voor het festival zijn nog steeds verkrijgbaar. “Vorige week verkochten de Early Bird kaartjes uit. We verkopen nu de reguliere kaartjes. Ook deze kaartjes gaan hard de deur uit.”

http://www.facebook.com/riverdalefestival https://www.instagram.com/riverdalefestival/

!– wp:paragraph –>

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl