Weekblad deGouda digitaal

Egbert (live), Fresh Coast en Adventureboy toegevoegd toegevoegd aan line-up Riverdale

Gouda – EgbertLIVE Versterkt het team der Titanen bij The Warehouse tijdens Riverdale Festival. Egbert stond al op ons verlanglijstje sinds de eerste editie van Riverdale Festival  

”Nu kunnen we zijn rauwe organische sound eindelijk een plekje geven. The Warehouse keert ondersteboven als Egbert zijn LIVE! set loslaat op jullie. Een ongekende barrage van organisch ontwikkelende Techno” omschrijven de organisatoren op Facebook.

”Fresh Coast deze lokale, Goudse, Urban Legend voegt zich bij de Line-up van The City! Fresh Coast maakte een verse, rennende, start toen hij het imago Art Inc. achter zich liet en “La Colegiale” lanceerde met Jody Bernal & The Boy Next Door. Sindsdien is hij niet meer te stoppen en we zijn trots hem te verwelkomen bij The City op Riverdale Festival 2020”

ADVENTUREBOY is een jonge opkomende DJ in de Urban Eclectic wereld. Deze jonge energieke DJ zit vol met energie, elke set die hij draait is uniek op zijn eigen manier. Adventureboy voegt zich bij de lijst van Urban Legends van The City.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl