Weekblad deGouda digitaal

Ernstig scooterongeluk door losliggende tegels

Gouda – Op het fietspad langs de Ridder van Catsweg ter hoogte van winkelcentrum Bloemendaal is op vrijdag 20 juli een scooterongeluk gebeurd. Meneer Van Leeuwen en mevrouw Van Dam kwamen ernstig ten val toen een losliggende tegel tussen het voorwiel en het motorblok van hun scooter terecht kwam. De dochter van de slachtoffers vraagt aandacht voor het slechte onderhoud van de fietspaden in Gouda.

“Mijn schoonmoeder zat achterop de scooter en is over mijn vader heen gevlogen. Automobilisten schoten te hulp door de slachtoffers van de weg te halen en 112 te bellen. De scooter is total loss, mijn vader heeft flinke schaafwonden op zijn arm, schouder en knie en hechting boven zijn oog. Mijn schoonmoeder moest een nacht in het ziekenhuis blijven. Haar gezicht is blauw, ze heeft scheur in haar oogkas en drie gebroken ribben. Bij het controlebezoek afgelopen donderdag bleek dat ook haar sleutelbeen gebroken is en een kwart van haar long is ingeklapt.”

“Dit is helaas niet het eerste ongeluk door het achterstallig onderhoud van de gemeente Gouda. Ik vind dat dit openbaar moet worden omdat er nu toch echt wat moet gebeuren. Het ergste is nog dat na het ongeluk de tegel gewoon is terug gelegd en tot de dag van vandaag nog steeds los ligt!”

Wel wil ze graag vermelden dat de politie erg betrokken is geweest. “Mijn ouders zijn deze week gebeld door de agent om te vragen hoe het ging en dat de ze willen helpen om dit netjes op te lossen qua letsel en schade. dat vind ik zeker een compliment waard!”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl