Weekblad deGouda digitaal

ETTU genomineerd voor de Computable Awards 2018

Gouda – Samen met Jumbo Maritime en Friday Out Of The Box is het Goudse bedrijf ETTU genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie ‘Partnerproject van het jaar’. Deze nominatie is voor het project ‘HoloLens voor Deckmarking’, een innovatieve Mixed Reality en HoloLens toepassing die ontwikkeld is voor Jumbo.

De Computable Awards worden dit jaar voor de 13e keer uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De awardshow is op dinsdag 30 oktober 2018 in het Beatrix Theater te Utrecht.

Piet Vink, directeur van ETTU: “Als IT-organisatie richten wij ons steeds meer op het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen. De inzet van Mixed Reality en de HoloLens bij Jumbo is hier een sprekend voorbeeld van. In nauwe samenwerking met Jumbo en Friday Out Of The Box is de Mixed Reality applicatie voor Deckmarking ontwikkeld. Dit is zo’n innovatieve oplossing, dat hier zelfs een patent voor is aangevraagd. Wij zijn dan ook enorm vereerd dat wij de nominatie voor dit innovatieve project hebben ontvangen.

Ralph Jansen, Application Manager van Jumbo: “Door het gebruik van mixed reality brengen wij onze processen en dienstverlening aan de klant een belangrijke stap verder. Dit is de eerste keer dat zo’n high-tech oplossing wordt ontwikkeld voor deze kritieke stap in ons proces. Wat tot slot helemaal gaaf is om te zien is hoe ons bedrijfsbelang, de techniek en het proces om daar te komen perfect samen komen en we met onze partners hele concrete resultaten bereiken.

Noor Scheltema, oprichter en business innovator bij Friday Out Of The Box: “Het Deckmarking project is een mooi voorbeeld van Jumbo’s leiderschap – het lef om mensen en budget vrij te maken – en in co-creatie met toppers uit het vak te innoveren.

De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable. Stemmen kan tot en met 7 oktober 2018 via https://www2.computable.nl/computableawards/stem

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl