Weekblad deGouda digitaal

Evenementen gezocht voor Vier de Lente in het Groene Hart

Plattelandsondernemers in het Groene Hart opgelet; de lente komt eraan! Tijd om plannen te maken voor het nieuwe recreatieseizoen en alle activiteiten en evenementen aan te melden bij Vier de Lente in het Groene Hart. Tijdens Vier de Lente worden de leukste activiteiten van plattelandsondernemers onder de aandacht gebracht van bewoners en bezoekers door promotie via websites, social media, regionale en lokale kranten en magazines. De promotiecampagne Vier de Lente in het Groene Hart loopt dit jaar van 23 maart tot en met 23 juni 2019.

“Ons doel is om te laten zien dat het Groene Hart, zeker in de lente, bruist van de energie. We maken als organisatie niet alleen zelf promotie, maar roepen ondernemers op dat ook te doen. Gezamenlijk hebben we immers een veel groter bereik binnen het Groene Hart en ver daarbuiten.” Organisator Martijn Plomp, Praktijk voor Plattelandsontwikkeling, hoopt net als voorgaande jaren tientallen typische Groene Hart activiteiten te verzamelen, zoals polderwandelingen, lentefairs, lammetjesdagen, boerenmarkten, culinaire fietstochten, open boerderijdagen en natuurexcursies.

Doe mee
Dus plattelandsondernemers in het Groene Hart doe mee en meld alle lente-activiteiten aan via of info@praktijk-platteland.nl. Kijk voor meer informatie op www.groenehart.nl/lente/ondernemers. Samen maken we er een mooie lente van in het Groene Hart.

Startschot
Het sportieve startschot van Vier de Lente vindt plaats op zaterdag 23 maart tijdens de Joop Zoetemelk Classic in Leiden. De Joop Zoetemelk Classic is de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers, een goede manier om het lenteseizoen sportief te beginnen.  De komende weken kunnen belangstellenden op de website www.groenehart.nl/lente steeds meer activiteiten en uitjes vinden. Dus kom naar buiten en beleef het Groene Hart.

Samen
Vier de Lente in het Groene Hart wordt net als voorgaande jaren georganiseerd door Praktijk voor Plattelandsontwikkeling. Dit jaar wordt intensief samengewerkt met website Het Groene Hart van Holland en stichting Land van Wijk en Wouden. Hoogvliet Supermarkten is net als voorgaande jaren de hoofdsponsor van dit evenement.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl