Weekblad deGouda digitaal

Exclusieve lezersactie: GoudaBespaart.nl Lezers

Gouda – Lezers van deGouda hebben de komende weken de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een Energie Collectief. Door u in te schrijven bij dit Energie Collectief krijgt u de mogelijkheid om de aller scherpste tarieven voor uw energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo’n €350,- per jaar.

GoudaBespaart.nl is een initiatief van deGouda en Vastelastenbesparing.nl. Met Vastelastenbesparing.nl vinden we een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers, ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.

Samen voor de beste deal
Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met deGouda kunt u als lezer profiteren van de aller scherpste energietarieven van de markt. Alle lezers kunnen zich vrijblijvend inschrijven op GoudaBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven zal vervolgens onderhandelt gaan worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen zijn we in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor u af te dwingen.

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen via e-mail toegestuurd. U maakt zelf de keuze of u gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als u gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt GoudaBespaart. nl voor u een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe energieleverancier.

Voorkom hogere maandlasten
De belastingen op de energie zijn met de nieuwe overheidsbeslissingen wederom fors verhoogd. Daar merkt u nu wellicht nog niks van maar zult u op de jaarafrekening door uw huidige energieleverancier mee geconfronteerd gaan worden. Daarnaast zijn ook de gasprijzen de afgelopen maanden met zo’n 15% gestegen, wat ervoor zorgt dat een gemiddeld gezin zo’n € 150,- euro per jaar meer kwijt is aan energiekosten.

Reden genoeg dus om te kiezen voor de allerbeste tarieven via het Energie Collectief.

Inschrijven kan nog tot 11 november
U kunt zich nog tot 11-11-2018 inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandelt kan worden en hoe voordeliger de
tarieven zullen zijn. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als u het energieaanbod ontvangt hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.

Inschrijven kan via www.GoudaBespaart.nl 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook