Weekblad deGouda digitaal

Extra feestelijke editie Huiskamer van de Stad

Gouda  – De 5e editie van het muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad gaat zondag 4 juni van start in het Oude Stadhuys op de Markt. Op deze Eerste Pinksterdag spelen ruim 50 acts, op 46 locaties in Gouda. 

De jubileumeditie van het festival is extra feestelijk. Vijf acts zullen daarom op een buitenpodium spelen tussen de Waag en het oude Stadhuys op de Markt. Hier staan ook enkele foodtrucks, om de sfeer compleet te maken.

Opening
Wethouder cultuur, Daphne Bergman,  opent het festival in het Oude Stadhuys. Vanaf 11.30 uur treden hier al verschillende acts op. Om 12.30 uur gaat het festival in de huiskamers en op andere locaties van start.

Vrijwilligers
Het initiatief ligt bij enkele enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben als doel om sociale kunstprojecten op te zetten, voor jong en oud, met zo min mogelijk middelen. Iedereen kan op ontdekking gaan in de stad, om zo Gouda en de verschillende bewoners te leren kennen.

Dichter en ukelelespeler
De acts tijdens het festival zijn heel uiteenlopend. Van Singer-songwriters tot klassieke ensembles en van een dichter tot een ukelelespeler, zijn te zien op verschillende plekken in de stad. De exacte locaties, speeltijden en beschrijvingen van de acts zijn te vinden op de website: https://www.huiskamervandestadgouda.nl/huiskamers

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl