Weekblad deGouda digitaal

Feest op de Markt voor alle Gouwenaars

#Gouda Р2015 was een gouden jaar voor Gouda: Beste Binnenstad, Beste Bibliotheek, Beste Warenmarkt, Beste Bakkersopleiding ID College, nominatie Beste Theater, nominatie leukste uitje Zuid-Holland voor de Kinderboerderij en de grootste brocantemarkt van Nederland. Reden voor een feest op de Markt op zaterdag  2 januari tussen 14.00 en 19.00 uur.

Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen de liefhebbers schaatsen voor 2,(0)16 euro, zijn er verschillende verrassingsoptredens en vanaf 16.00 uur komen de oliebollen, Goudse kaas en een drankje. Om 17.00 uur is er op de Markt een toost met alle Gouwenaars. De bakkers in Gouda bakken speciaal voor dit evenement een taart en ook Gouwenaars die van taarten bakken hun hobby hebben gemaakt, wordt gevraagd met hun baksels naar de Burgerhal te komen. Om op die manier met elkaar een leuk feest te vieren.

Ook op andere plekken is er van alles te doen in de stad. Zo is er een programma in verschillende instellingen in de stad. De Sint Jan heeft een concert, Kunstpuntgouda heeft clinics musicalzingen, Museum Gouda ontvangt op een bijzondere manier en Cinema Gouda heeft een feestelijke aanbieding. De exacte invulling en de locaties die meedoen, worden later bekend gemaakt, onder meer via de Facebookpagina Binnenstad Gouda.

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl