Weekblad deGouda digitaal

Fenno Werkman versterkt team ochtendshow ‘Wakker Worden’

Gouda – Vanaf zaterdag 21 september wordt het team van de zaterdag ochtendshow ‘Wakker Worden’ versterkt met Fenno Werkman.

Fenno Werkman is eigenhandig verantwoordelijk voor het redden van een schat aan beeldmateriaal: filmmakers, musici en televisiemakers uit de hele wereld kloppen tegenwoordig bij hem aan om hun eigen verleden terug te zien. Begonnen als popfotograaf met een voorliefde voor The Beatles, ontdekte hij dat er bij omroepen en andere mediabedrijven nogal slordig met historisch materiaal werd omgesprongen. Al gauw groeide zijn verzameling letterlijk het huis uit. Zijn collectie beslaat inmiddels een duizelingwekkende anderhalf miljoen films en minstens 300.000 videobanden. Als beeldresearcher is Werkman leverancier van veel uniek beeldmateriaal voor onder meer de televisieprogramma’s Nacht van de Popmuziek en Top 2000 met Matthijs van Nieuwskerk en Leo Blokhuis.

Wakker Worden werd onlangs al versterkt met Jurgen Kok, die zelf elke dag een ochtendshow met zijn broer Jeroen Kok verzorgt op de werkdagen van 06.00 tot 08.00 uur.

Luister naar dit trio vanaf 09.00 tot 11.00 uur via www.Gouda.FM, deGouda APP, 99MHz of TV-kanaal 63.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

20-09-2019 13:40

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl