Weekblad deGouda digitaal


Floreant VR1 oefent door tegen SEP VR1

Op trainingsweekend boekte Floreant VR1 een succesvolle overwinning tegen de 2e klasser Schijf VR1. Zondag 25 januari speelde Floreant een oefenwedstrijd tegen de 2e klasser SEP VR1.

In het verleden hebben SEP en Floreant al een aantal mooie wedstrijden gespeeld. Om 11:00 uur werd er afgetrapt bij SEP. Floreant zette zoals elke wedstrijd meteen druk op de tegenstander wat resulteerde in balbezit en een aantal gevaarlijke aanvallen. Er was veel ruimte waardoor de middenvelders veel moesten lopen en er vaak weinig aansluiting voorin was. Het spel was onrustig van beide ploegen. Uiteindelijk wist Floreant na ongeveer 20 minuten tot scoren te komen. Marjolein van Beem gaf een dieptepass richting Naomi Seegers die de bal keurig afrondde en de score op 0-1 zette. SEP zette ook een aantal goede aanvallen op die afgerond konden worden maar dit bleef uit. Vlak voor rust kon Floreant nog een keer tot scoren komen door een mooie actie van Kayleigh Klos 0-2. Rust.

Na rust ging de aftrap van Floreant wat moeizaam maar was het uiteindelijk toch gelukt om balbezit te houden. SEP oogte sterker en ging feller voetballen. Marjolein van Beem maakte via links een actie en kon voorgeven richting Kayleigh Klos die de bal even kwijt was, maar toch de bal in het doel kreeg 0-3. Dit zag er goed uit voor Floreant maar zoals gezegd werd SEP sterker en niet veel later zat aan de andere kant de 1-3 erin. Floreant dacht dat de buit wel binnen was maar SEP gaf niet op en kreeg kans na kans. Door een keepersfout werd Floreant meteen afgestraft en stond de stand op 2-3. Floreant moest aanzetten maar dat ging moeizaam. Om het nog erger te maken maakte SEP de 3-3. Floreant werd weer wat offensiever maar dat was niet genoeg om de winst binnen te halen. Eindstand 3-3.

Uit deze oefenwedstrijden is gebleken dat we het niveau van de 2e klasse aan kunnen. Op dit moment spelen we 3e klasse en gaat het een spannende tweede seizoenshelft worden. Onze eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op 8 februari tegen RVC’33 om 11:30 uur op Floreant terrein.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl