Weekblad deGouda digitaal


Floreant VR1 wint moeiteloos van Sep VR2

Op 23 november stond de uitwedstrijd tegen het Delfse Sep VR2 op het programma.
Ook al staan de tegenstanders op de 8e plaats, om er makkelijk over te denken was niet de bedoeling. Gewoon ons spel spelen met positieve energie. Druk zetten op de tegenstander en proberen ons doelsaldo te verhogen. Geen tegendoelpunten krijgen, dat was het doel voor vandaag.

De tos met de scheidsrechter werd verloren. Hiermee kregen wij de aftrap mee wat uiteindelijk goed uitpakte. Na de aftrap kwam het eerste doelpunt voor Floreant VR1. Naomi Seegers gaf een assist op Marjolein van Beem die de bal in de 48e seconde al in het doel van SEP kreeg. Dit gaf meer energie en kracht in het spel van Floreant. De eerste helft werd een doelpuntenfestijn voor Floreant. Er werd goed gevoetbald en veel kansen werden gecreëerd voor het doel van Sep. Sep kreeg weinig ruimte om te voetballen, omdat Floreant er vaak goed tussen zat en hierna gelijk de aanval tikkend met de bal voortzette. Hoewel de ruststand hoger kon zijn dan de 0-6 was Floreant hiermee tevreden.
Goals en assists eerste helft.
48e seconden. assist Naomi Seegers, goal Marjolein van Beem.
12e minuut, assist Kayleigh Klos, goal Sarah Eitjes.
13e minuut, assist Lisette Sluijs, goal Sarah Eitjes.
30e minuut, assist Lisette Sluijs, goal Sarah Eitjes.
32e minuut, assist Marjolein van Beem, goal Naomi Seegers.
41e minuut, assist Lettie Brouwer, goal Naomi Seegers.

Floreant VR1 wilde de score graag verhogen en niet het spel laten verslappen door de 3 punten die eigenlijk al binnen waren. Sep VR2 kreeg weinig kans om te voetballen. Floreant was overduidelijk sterker en wist meer voetbal te laten zien. Alle dames van Floreant hebben alles gegeven in de wedstrijd en echt gezamenlijk gestreden voor de overwinning. Vooral Sarah Eitjes was vandaag een echte uitblinker. Met maar liefst 5 goals en 1 assist en vele goede acties in het 16 meter gebied. Bij het laatste fluitsignaal stond de stand op 0-10.
50e minuut, assist Naomi Seegers, goal Lisette Sluijs.
60e minuut, assist Sarah Eitjes, goal Naomi Seegers.
67e minuut, assist Naomi Seegers, goal Sarah Eitjes.
80e minuut, eigen actie door Sarah Eitjes.

Volgend weekend wordt het een spannend weekend voor de Floreant vrouwen. De grote concurrenten van Floreant moeten tegen elkaar voetballen. De nummer 1 Hillegom VR1 tegen de nummer 5 Bernardus VR1. Beide sterke tegenstanders.

Zelf moet Floreant VR1 op 30 november om 14:00 uur thuis voetballen tegen de nummer 4 van de competitie AGE VR1.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl