Weekblad deGouda digitaal

Foodtruckfestival rrrolt opnieuw Gouda binnen

Gouda – Rrrollend Foodtruckfestivals tovert van 17 tot 19 augustus GOUDasfalt weer voor drie dagen om tot een waar foodtruckparadijs. Kom genieten van de unieke foodtrucks met heerlijke food en drinks. Swing mee met jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge dj. Je kids hebben de tijd van hun leven door het entertainment. Heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken en er is een draaimolen.

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje en vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities op pleinen middenin de steden plaatsvinden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge dj en entertainment voor de kinderen.

Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar veertien en in 2016/2017 werden er 24 Rrrollend-festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2018 rolt het festival van mei tot september weer door heel Nederland.

What’s new?

Na het succes van eerder dit jaar in juni keert Rrrollend opnieuw terug naar Gouda. De industriële omgeving nét buiten het centrum wordt dit jaar opnieuw omgetoverd tot het knusse festival. Dit jaar is Rrrollend overgestapt naar volledig cashless betalen. Je kunt dus alleen nog pinnen op het festival, wel zo handig.

Drie dagen genieten

Vrijdag 17 augustus kun je vanaf 17.00 tot 23.00 uur komen genieten, zaterdag 18 augustus van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 19 augustus van 12.00 tot 21.00 uur. Er wordt met de pinpas betaald, het festival is volledig cashless. Of je nu met je buren, vrienden, collega’s, familie of je eerste afspraakje komt… Voor ieder is wat wils. Met wie kom jij genieten?

Voor meer informatie zie www.rrrollend.nl of www.facebook.com/Rrrollend/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl