Weekblad deGouda digitaal

Franse Week en Quatorze Juillet in Brasserie-Bar De Zalm

Gouda – Van dinsdag 14 juli t/m zondag 19 juli a.s. organiseert Brasserie De Zalm voor de eerste keer een Franse week. Degehele week staat volledig in het teken van Frankrijk en de authentieke Franse keuken en wijnen.

De speciale week begint op dinsdag met de viering van “Quatorze Juillet” ; de nationale feestdag van Frankrijk. Die avond wordt er in De Zalm een traditioneel Frans menu geserveerd met bijpassende Franse wijnen, verzorgd door Gilles Faelens. De avond wordt muzikaal ondersteund door Christophe Chaplet, troubadour de la chanson. Christophe zingt chansons van o.a. Georges Brassens, Charles Trénet, Jaques Brel, Bobby Lapointe en andere beroemde chansons zangers.

In Frankrijk wordt op 14 juli de Franse Revolutie van 1789 herdacht en wordt altijd zeer groots gevierd. De Zalm, ook wel La grande dame van de Markt genoemd, is sinds 2013 een Franse Brasserie met een Franse keuken en Franse wijnkaart. Vorig jaar heeft de beroemde cuisinier Alain Caron de keuken van De Zalm nog een Franse impuls gegeven.

Aanvang dinsdag 14 juli vanaf 18.00 uur, reserveren gewenst.

Verdere informatie over de Franse week op www.dezalm.com

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl