Weekblad deGouda digitaal

Geen kolderdag, wel een digitale pubquiz bij Het Lyceum

Gouda – Gisteren was de laatste lesdag voor de examenleerlingen van Het Lyceum van De Goudse Waarden. Een dag die normaal heel feestelijk zou moeten zijn. Maar hoe moet dat in tijden van corona met deze traditionele kolderdag waar iedereen altijd zo naar uitkijkt?

Deze kon natuurlijk niet doorgaan en dat is heel teleurstellend voor de eindexamenleerlingen. Enthousiaste docenten Timo Liefting, Eric Jan Rothfusz en Kees van Vliet, die eerder al een Corona-lied en Emoji-puzzel initieerden, gingen ook nu weer niet bij de pakken neerzitten en organiseerden een echte digitale DGW-pubquiz.

Onder strakke leiding van quizmasters Liefting, Rothfusz en Van Vliet beantwoordden 120 leerlingen in teams vragen over o.a.  bijzondere bijbaantjes, jeugdfoto’s en bloopers van docenten en  ondersteunend personeel.

Uiteindelijk won het team van Hub, Ryan, David en Ruben. Zij ontvangen ieder een hoodie met de prachtige tekst “Mijn eindexamen liep ik helaas mis, maar ik won wel de DGW-examenpubquiz!”

Op slechts een kwart punt werden zij gevolgd door Stan, Bianca, Floor en Sam. Zij hebben een ontbijt gewonnen dat bij elk van hen wordt thuisbezorgd.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl