Weekblad deGouda digitaal
treinen

Geen treinverkeer rond Gouda

Gouda – Vanaf vandaag, maandag 30 juli, tot en met maandag 6 augustus kun je Gouda niet bereiken met de trein vanwege werkzaamheden aan het spoor. ProRail vernieuwt deze week achttien wissels en bij spoor 7 wordt de rails, de dwarsliggers en de ballast (spoorgrind) vervangen. Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk.

“Rondom Gouda moet ongeveer 75 procent van het spoornet worden vernieuwd om ervoor te zorgen dat de driehoek Gouda-Rotterdam-Den Haag betrouwbaar, veilig en goed bereikbaar blijft voor reizigers- en goederenvervoer. Zo vervangen we in twee jaar tijd 62 wissels, 8600 meter rails, dwarsliggers en spoorstenen (ballast) over elfhonderd meter, en kabels en leidingen over een lengte van drie kilometer”, aldus ProRail.

Tussen Den Haag en Gouda en tussen Den Haag en Woerden worden bussen ingezet. In Woerden kun je overstappen op de sprinter naar Utrecht Centraal. Tussen Alphen aan den Rijn en Gouda worden er ook bussen ingezet. Houd rekening met extra reistijd en bekijk voor vertrek de reisplanner voor het meest actuele reisadvies op www.ns.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl