Weekblad deGouda digitaal

Het Geheim van Sinterklaas

Gouda – Sinterklaas is zaterdag 12 november aangekomen en Gouda blijft de komende drie weken lang de stad van Sinterklaas. Zaterdag 19 november is het weer tijd om het Het Geheim van Sinterklaas te ontdekken. Die dag kunnen kinderen vanaf 13.00 uur hun speurkaart ophalen bij het Circus van Sinterklaas op de Markt.

Op 11 plekken in de binnenstad zijn verschillende circus workshops te doen, van jongleren tot koorddansen en bal balanceren. Op een aantal plekken zijn er Oudhollandse spellen. Bij alle activiteiten kunnen kinderen een letter van het woord halen. Ze moeten die vullen op hun kaart en kunnen zo de plek vinden waar ze moeten zijn.

Vanaf 15.00 uur komt Sinterklaas naar de binnenstad. Waar dat is, daarop geeft deelnamekaart een antwoord.  De Circus workshops worden verzorgd door Circus Snor ook wel Moustache genoemd.De workshops en spellen duren tot 16.00 uur. Tot 17.00 uur kunnen de kinderen terecht bij Sinterklaas. Dan gaan Sint en Piet even eten en daarna meteen op naar de eerste voorstelling van en in het Circus van Sinterklaas, 19.00 uur première op de Markt in Gouda.

Het circus staat van 19 tot en met 27 november op de Markt. Op 26 en 27 november speelt het circus de hoofdrol bij het ”schoentje zetten en ophalen’.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl