Weekblad deGouda digitaal

Gemeente Gouda start met project ‘We zijn Allemaal Gouwenaars’

Gouda is een diverse stad. Inwoners verschillen bijvoorbeeld van afkomst, principes, geaardheid en beperkingen. Samen vormen we 1 maatschappij en zijn we ‘Allemaal Gouwenaars’! Binnen dit initiatief van Stichting Gouda Bruist en gemeente Gouda is er ruimte voor nieuwe plannen en ideeën. Enthousiaste Gouwenaars werken hierbij aan een inclusieve stad. Daarbij worden veel verschillende groepen betrokken.

Op de pagina Wij zijn Allemaal Gouwenaars! vertellen 6 initiatiefnemers van ‘Allemaal Gouwenaars’ over hun idee. Allemaal met als uitgangspunt om verschillende groepen te verbinden, van elkaar te leren en elkaar beter te begrijpen. Zij laten zien hoe zij de onderlinge verschillen juist gebruiken om onze samenleving te verrijken. Misschien heeft u zelfs al meegedaan! Helaas maken de maatregelen rondom het coronavirus het lastiger om bijeenkomsten te organiseren. De initiatiefnemers staan in de startblokken om Gouwenaars na de crisis weer tot elkaar te laten komen. Houd de agenda van ‘Allemaal Gouwenaars’ dus goed in de gaten!

Wil jij ook meedoen met een i initiatief voor een inclusiever Gouda? Kijk voor meer informatie op de website Allemaal Gouwenaars.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl