Weekblad deGouda digitaal

GHZ krijgt bij hoofdingang kerstboom met lichtjes voor ouderen

Gouda – De Vrienden van het GHZ laten een grote kerstboom voor de hoofdingang van het ziekenhuis plaatsen. Vanaf nu kan iedereen via de website een lichtje voor de boom schenken. Dit kan vanaf €5,- per lichtje. Deze lichtjes branden dit jaar speciaal voor de ouderen in het ziekenhuis.

“Het aantal ouderen dat wordt opgenomen in het GHZ stijgt al enige jaren. Een warme, minder klinische omgeving maakt dat zij zich prettiger voelen en sneller herstellen. Dit willen we graag realiseren en daarom branden de lichtjes in onze kerstboom dit jaar speciaal voor de ouderen. Door de lichtjes symbolisch te verkopen via www.ghz.nl/kerst, ontvangen we gelden waarmee we de ouderen een (nog) fijner verblijf in ons ziekenhuis kunnen geven”, vertelt Monique Bijl van de Vrienden van het GHZ.

Geschenk
BedrijfsVriend De Knegt & Leeflang schenkt deze allereerste GHZ kerstboom. “Als Goudse leverancier van relatiegeschenken is Kerst voor ons de mooiste tijd van het jaar; we mogen veel mensen blij maken met een geschenk. Graag maken we lokaal een verschil door dit soort mooie initiatieven te steunen. Zo hopen we patiënten, bezoekers en medewerkers van het GHZ de kerstgedachte te laten ervaren, ook als men niet thuis kan zijn”, aldus directeur Kees Leeflang.

Aansteken lichtjes
Op 7 december worden de kerstboomlichtjes rond 17.30 uur feestelijk aangestoken. De lichtjesactie zal doorlopen tot 6 januari.

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl