Weekblad deGouda digitaal

GHZ ontvangt opnieuw keurmerk voor vrijwilligerswerk

Gouda – Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) ontving op dinsdag 31 januari opnieuw het keurmerk ‘Goed Geregeld’ voor de organisatie van het vrijwilligerswerk. Het GHZ is één van de drie ziekenhuizen in Nederland die deze onderscheiding krijgt.

Mevrouw Jaggan-Binda, afdelingshoofd Werk en Participatie van de gemeente Gouda, reikte deze onderscheiding uit: “Het Groene Hart Ziekenhuis heeft hart voor haar vrijwilligers. Ze worden gewaardeerd en serieus genomen. Niet voor niets heeft het ziekenhuis voor de tweede keer op rij het keurmerk Goed Geregeld behaald.” Het keurmerk is toegekend door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk in het ziekenhuis
In het GHZ zijn ruim 150 vrijwilligers in verschillende functies aan het werk om patiënten en bezoekers op verschillende manieren extra aandacht te geven. Dit doen ze door bijvoorbeeld een praatje te maken of een handmassage te geven. “Met hun inzet en betrokkenheid zijn niet alleen patiënten blij, maar ook wij. Wij doen er alles aan om hen te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op onze patiënten en bezoekers. We zijn trots op deze erkenning”, vertelt Reshma Jagroep, coördinator vrijwilligerswerk.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl