Weekblad deGouda digitaal

Girl Powerrr event bij Scouting St. Willibrordusgroep uit Gouda

Gouda – Alle meiden hebben wel iets moois bij Scouting geleerd. Verantwoordelijkheid nemen voor anderen, samenwerken, uitdagingen durven aangaan of met elkaar dingen creëren. Scouting draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van meiden, juist omdat je bij Scouting jezelf mag zijn en ieder kind de kans krijgt ergens goed in te zien.

Voor ouders is het duidelijk: hun dochter kan bij Scouting actief buiten bezig zijn, ze maakt er veel nieuwe vrienden en het programma is altijd uitdagend. En het allerbeste is natuurlijk dat ze elke week weer thuiskomen met een grote lach. Wekelijks gaan zo’n 30.000 meiden met veel enthousiasme naar Scouting. Daarnaast zijn er bij Scouting 11.000 vrouwelijke vrijwilligers actief. Verantwoordelijkheid nemen, lef tonen en leiding nemen zijn vaardigheden waar alle meiden en vrouwen hebben ook in hun latere carrière heel veel plezier van hebben die zij bij Scouting hebben opgedaan.

Om alle meiden uit Gouda en omgeving de kans te geven om kennis te maken met Scouting, organiseert Scouting St. Willibrordus op zaterdag 15 juni een ‘Girl Powerrr evenement’ waarbij ze kunnen deelnemen aan scoutingspellen, lasergamen, een survivalbaan en een spannende escaperoom. Deelname is gratis en iedereen vanaf 7 kan mee doen! Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op www.willibrordusgroep.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl