Weekblad deGouda digitaal

Glasvezel voor Goudse wijken Plaswijck en Bloemendaal

Gouda – Ruim 7.000 adressen in de wijken Plaswijck en Bloemendaal in de gemeente Gouda krijgen een aansluiting op een nieuw te bouwen glasvezelnetwerk. Op 13 maart start de campagne Gavoorglasvezel.nl de eerste van een reeks informatieavonden. Bewoners kunnen zich direct inschrijven bij de serviceproviders DELTA, Caiway, Online en Kliksafe.

Op de website gavoorglasvezel.nl kunnen bewoners en bedrijven aan de hand van een gebiedskaart controleren of een adres op het glasvezelnetwerk wordt aangesloten. Bewoners en bedrijven kunnen zich direct inschrijven voor een glasvezelabonnement bij de serviceproviders DELTA, Caiway, Online en Kliksafe. Voor het hele campagnegebied geldt tot 6 mei een actieaanbod van 9,95 euro per maand.

 Alle bewoners persoonlijk informeren
In de komende dagen ontvangen alle inwoners een persoonlijke uitnodiging voor de informatieavonden. Martine Husmann, projectleider van Gavoorglasvezel.nl: “Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat glasvezel is en wat de mogelijkheden zijn. Maar ook wat er de komende tijd gaat gebeuren om de moderne infrastructuur aan te leggen. Tijdens de informatieavonden zijn ook de serviceproviders aanwezig. Mensen die zich willen oriënteren op het gebied van internet-, televisie- of telefoniediensten, kunnen direct bij hen terecht voor vragen.” 

Praktische gegevens informatieavonden
Waar:                   Sportcentrum de Mammoet (Calslaan 101 in Gouda).
Wanneer:            13, 14, 18 en 19 maart.
Hoe laat:             19.00 uur en om 20.00 uur (twee sessies per avond)

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl