Weekblad deGouda digitaal

Gouda Beach Experience 2018

Gouda – De zomer komt er aan en dat betekent weer: Gouda Beach Experience op de Markt. Van 8 tot en met 11 juni 2018 organiseert SPORT•GOUDA samen met Grand Canyon het event. De Goudse Markt wordt vier dagen lang omgetoverd tot een groot zandspektakel. Er is een beachvolleybaltoenooi voor leraren, vrienden én bedrijven. Daarnaast zijn er op het stadsstrand allerlei leuke (gratis) activiteiten voor jong en oud: Beachrugby, Yoga on the Beach of doe mee aan de Generation Games.

Generation Games
Dit jaar introduceren we de Generation Games.Tijdens deze ‘games’ op zondag 10 juni zijn de teams opgebouwd uit verschillende generaties, ongeacht leeftijd, fitheid & vaardigheden. Hoe gaaf is het om met en van elkaar te leren tijdens uiteenlopende sportactiviteiten?

Goed doel
Zoals elk jaar zet de Gouda Beach Experience zich weer in voor Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis. De stichting is hard aan het sparen voor een ‘naar-huis-bel’ op de kinderafdeling. Hier mogen kinderen die naar huis gaan aan ringelen. Daarnaast is er geld nodig om de kinderkamers aan te kleden, zodat ze zich nog meer op hun gemak voelen. Bij inschrijving voor het toernooi kun je een donatie doen en ook gaan alle fooien naar dit goede doel. Meer informatie over de stichting, vind je op: www.vriendenvanhetghz.nl

Programma
Kijk voor het volledige programma en alle tijden op de website van Gouda Beach: www.goudabeachexperience.nl/programma 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl