Weekblad deGouda digitaal

Gouda first: eigen stadspas voor Gouda

Gouda – In stilte heeft weekblad deGouda de introductie van een Goudse stadspas voorbereid. De Goudse stadspas wordt een echte eigen kaart (analoog en digitaal) waar de inwoners van Gouda bij Goudse winkeliers punten kunnen sparen voor bijvoorbeeld kortingen en attenties. De Goudse stadspas kan ook toegepast worden voor gemeentelijke dienstverlening zoals verwoord in het armoedebeleid.

Recent heeft weekblad deGouda zijn plannen gepresenteerd aan vertegenwoordigers van de gemeente Gouda, zowel op het gebied van stadsmarketing als binnen het sociaal domein. De gemeentevertegenwoordigers zijn enthousiast over dit Goudse initiatief. Binnen de gemeente wordt ook al gekeken naar de Rotterdampas,maar nu biedt weekblad deGouda de mogelijkheid van een eigen Goudse stadspas die binnen de gestelde termijn kan worden gerealiseerd.

Verbondenheid
De Goudse stadspas zorgt voor verbondenheid tussen de stad, haar bewoners, verenigingen en ondernemers. In maart besluit de gemeenteraad over de invoer van de Goudse stadspas.

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl