Weekblad deGouda digitaal

Gouda Roze organiseert eerste Pride-Roll

Gouda – Om alvast in de stemming te komen voor Roze Zaterdag op 23 juni, organiseert de Goudse belangenvereniging Gouda Roze de allereerste Pride-Roll van Nederland. Een pridewalk in een rollend jasje. Na twee keer eerder een Rainbow Night Skate op de Goudse IJsbaan te hebben georganiseerd, volgt dit jaar voor het eerst een summer edition. Dit keer niet op de schaats, maar op de skate.

Donderdag 21 juni zorgt een skatetocht voor een kleurrijke stoet door de stad. De start is om 19.30 uur bij So What, waar de stoet om ongeveer 22.00 uur weer terug is. Een muziekwagen zorgt voor muzikale begeleiding en tijdens een korte stop wordt gezorgd voor een gezonde impuls. Na afloop van de skatetocht is er een after-party op het terrein van So What.

Deelname aan de skatetocht is door financiële ondersteuning van GoudApot en het COC Bob Angelo Fonds gratis. Er is echter beperkt plaats voor deelnemers en deelname kan alleen na aanmelding. Gratis deelname kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Gouda Roze, www.goudaroze.nl, waarbij geldt, op = op. De dresscode is: vrolijke kleuren, felle kleuren, alle kleuren van de regenboog.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl