Weekblad deGouda digitaal

Gouda- Verpleegkundige- Het Olympiadehuis

WelThuis zoekt op korte termijn een nieuwe collega met een hands on mentaliteit en coachende vaardigheden voor haar Woon-zorglocatie het Olympiadehuis te Gouda!

Gouda- Verpleegkundige met coachende taken- Het Olympiadehuis
Woonzorgbegeleider 4
24 tot 32 uur

De Locatie
Het Olympiadehuis aan het Olympiadeplein ligt in de wijk Oud-Goverwelle, een levendige, multiculturele en kinderrijke buurt. De locatie is een beschermde woonvorm voor mensen met dementie en is gevestigd op de eerste vier verdiepingen van het appartementencomplex de Tribune van Mozaïek Wonen (34 appartementen). Elke verdieping heeft een eigen sfeer en leefstijl, waardoor ouderen met dezelfde cultuur en achtergrond een herkenbaar thuisgevoel ervaren. Het Olympiadehuis biedt professionele zorg en gemaksdiensten die aansluiten bij de wensen, afkomst en tradities van bewoners uit de buurt. Zo is één van de verdiepingen opgezet om zorg te bieden aan ouderen met een islamitische achtergrond. In het Olympiadehuis is het prettig wonen en is er respect voor ieders eigen leven, normen en waarden. Bewoners hebben de ruimte om zichzelf te zijn en waardig oud te worden. Het Olympiadehuis, het huis in de buurt!

Wat houdt jouw baan in?
Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning.
Je levert kwalitatief hoogwaardige zorg aan bewoners in de kleinschalige woning en versterkt de multidisciplinaire samenwerking op een locatie. Daarbij coach en begeleid je Zorgmedewerkers (incl. leerlingen) functioneel binnen het team en bevorder je proactief de kwaliteit van zorg en de mantelzorgondersteuning. Je werkt integraal, coördineert en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van het zorgleveringsproces en bent breed georiënteerd. Daarnaast heb je een toegevoegde waarde bij innovaties/procesverbeteringen en de implementatie hiervan binnen jouw locatie.

Jouw team
Het kernteam zorg bestaat uit ca. 24 enthousiaste collega’s van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Alle teams zijn zelforganiserend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg.
Binnen Het Olympiadehuis is het wenselijk en is er voor iedereen ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?
Je bent pro actief, daadkrachtig en brengt door o.a. klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.
Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je digitaal vaardig en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verpleegkundige niveau 4, aangevuld met meerjarige praktijkervaring op het vakgebied.

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Wat wij jou bieden
• Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar welke aansluitend omgezet kan worden in een vaste aanstelling.
• Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd
• De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
• Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang
• Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
• Inschaling conform CAO VVT, FWG 45. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring (maximaal € 3153,- bruto per maand op basis van 36 uur)
• Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en je kunt gebruik maken van de fiscale uitruil mogelijkheden conform WelThuis regeling
• Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
• Een lidmaatschap bij de Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.
• Ruimte voor jezelf! WelThuis heeft een aantrekkelijk pakket eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Waarbij je binnen de geldende voorwaarden van de werkkostenregeling , kunt kiezen uit een fiets, verschillende laptops en tablets.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan direct middels de button ‘Solliciteren’ op de website: www.werkenbijwelthuis.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen locatiemanager (en contactpersoon) Monique Straver via m.straver@welthuis.nl of 06-53399917.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

NB: Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl