Weekblad deGouda digitaal

Gouda – Verzorgende 3IG – het Olympiadehuis

De Locatie
Het Olympiadehuis aan het Olympiadeplein ligt in de wijk Oud-Goverwelle, een levendige, multiculturele en kinderrijke buurt. De locatie is een beschermde woonvorm voor mensen met dementie en is gevestigd op de eerste vier verdiepingen van het appartementencomplex de Tribune van Mozaïek Wonen (34 appartementen). Elke verdieping heeft een eigen sfeer en leefstijl, waardoor ouderen met dezelfde cultuur en achtergrond een herkenbaar thuisgevoel ervaren. Het Olympiadehuis biedt professionele zorg en gemaksdiensten die aansluiten bij de wensen, afkomst en tradities van bewoners uit de buurt. Zo is één van de verdiepingen opgezet om zorg te bieden aan ouderen met een islamitische In het Olympiadehuis is het prettig wonen en is respect voor ieders eigen leven, normen en waarden. Bewoners hebben de ruimte om zichzelf te zijn en waardig oud te worden. Het Olympiadehuis, het huis in de buurt!

Jouw baan
Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.

Samen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Welthuis: Wel zo gastvrij! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.

Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.

Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoudt je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw team
Het kernteam zorg bestaat uit 24 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Je werkt zoveel mogelijk met een vaste team over 2 verdiepingen , bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Je bent als team maar ook individueel dan ook verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg. Binnen Het Olympiadehuis is het wenselijk en is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij ?
Je bent pro actief en daadkrachtig en begeleid bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en een BHV certificaat is wenselijk.

Gezien de samenstelling van het team is het een pré wanneer je als gediplomeerd verzorgende tenminste 1 jaar praktijk ervaring hebt opgedaan in een kleinschalige woonvorm. Verder verwachten wij van jou dat je voor alle diensten inzetbaar bent, dus ook avonden, nacht- en weekenddiensten.

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Wat wij jou bieden
-Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar die onder voorwaarden op termijn de mogelijkheid biedt voor een vaste aanstelling.
-Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd
-De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang
-Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang
-Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
-Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 de hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. (maximaal € 2.870,56 bruto per maand op basis van 36 uur)
-Je krijgt 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering en kunt gebruik maken van de fiscale uitruil mogelijkheden conform WelThuis regeling
-Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
-Een lidmaatschap bij de Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Ruimte voor jezelf!
WelThuis heeft een aantrekkelijk pakket eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Waarbij je binnen de geldende voorwaarden van de werkkostenregeling , kunt kiezen uit een fiets, verschillende laptops en tablets.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan direct middels de button ‘Solliciteren’ op de website: www.werkenbijwelthuis.nl

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met contactpersoon: Monique Straver, Locatiemanager: M.straver@welthuis.nl of 06-53399917. Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

NB Re-integratiekandidaten, interne en boventallige kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl