Weekblad deGouda digitaal

GoudaFM DJ Siets Roskam shined op Radio Veronica

Gouda – Gouwenaar Siets Roskam, radio-dj bij GoudaFM, had zijn moment of fame live tijdens een uitzending van Radio Veronica bij Wilfred Genee. Roskam is al jaren een bekend gezicht bij GoudaFM en is in opleiding bij Talpa.

Afgelopen jaar liep hij stage bij Radio 538, de grote zender van John de Mol. Op dit moment is hij de nieuwslezer van talent radiostation XM (opleidingsstation Talpa).

Tijdens de uitzending van Veronica Inside van Wilfred Genee zat Roskam naast Celine Huijsmans (vaste nieuwslezeres van Veronica Inside) en mocht onvoorbereid het nieuws verslaan.

”’Er zit de hele tijd een gozer met een koptelefoon naast je Celine” grapt Wilfred Genee tijdens de uitzending. ”Ik ben de nieuwslezer in opleiding bij Talpa” vervolgt Roskam waarbij de mannen in de lach schieten.

Even later mag Roskam onverwachts het nieuws verslaan live tijdens de uitzending. ”Tijdje oefenen kan geen kwaad” grapt Genee.

Siets Roskam is elke maandagavond te horen met Jeroen Buitenhek tijdens Gewoon Maandag van 19.00 tot 21.00 en elke zaterdag de Goudse 40 van 12.00 tot 15.00 uur op GoudaFM.

Overwacht debut:

Videobeelden: Radio Veronica (Talpa Network).

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl