Weekblad deGouda digitaal

GOUDasfalt enquête `Next Level´ gelanceerd

Zondag is bij de nieuwjaarsborrel van GOUDasfalt een enquête gelanceerd. In de vragenlijst vraagt de stichting Gouwenaars om mee te denken over hoe het terrein er in de toekomst uit moet komen te zien. De input wordt gebruikt bij het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan, dat in 2020 wordt ontwikkeld.

GOUDasfalt bestaat nu bijna vier jaar. Wat begon als een tijdelijk initiatief is inmiddels uitgegroeid tot een geliefd terrein voor evenementen en bedrijvigheid. Al die tijd heeft het terrein onder het bestaande bestemmingsplan gewerkt, maar in 2020 komt daar verandering in. Samen met de gemeente Gouda werkt de stichting aan het nieuwe bestemmingsplan, wat zij Next Level noemt. Daarvoor heeft zij uw input nodig! U kunt uw stem tot 2 februari laten horen in de enquête.

Komende twee weken zal ook een team van GOUDasfalt de stad intrekken met hun opvallende Vespa Piaggio, om aandacht voor de enquête te vragen. U kunt de vrijwilligers tegekomen bij markten, winkelcentra en scholen in Gouda en omgeving.

De enquête invullen? U vindt hem hier.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl