Weekblad deGouda digitaal

GOUDasfalt ontvangt een bakfiets van GroenLinks Gouda e.o.

Gouda – Zaterdag 6 juni om 12.00 uur overhandigt GroenLinks Gouda Waddinxveen en Krimpenerwaard een bakfiets aan GOUDasfalt.
Zaterdag vindt de overdracht plaats door de voorzitter (Gerard Freriks) en Campagneleider (Arie Groenenboom) op GOUDasfalt om 12:00 uur.
 
Melden bij het weefgetouw , derde gebouw aan de linkerkant.
Vanaf 11:45 staat koffie klaar.
Derde leven voor GroenLinks-bakfiets
Niet weggooien maar hergebruiken. Deze gedachte draagt GroenLinks Gouda uit in woord en daad. Al jarenlang maakt GroenLinks gebruik van een campagne bakfiets. Deze was al als tweedehandsje gekocht en opgeknapt door onze leden. De bakfiets diende als handig vervoermiddel en als opslagplek voor campagnemateriaal. Het deksel was tegelijk ook sandwichbord. Het enige lid dat enige wrok koestert tegen de bakfiets is voormalig lijsttrekker Michel Klijmij – van der Laan, die er voor een campagne filmpje mee door de stad moest fietsen. Met de cameraman in de bak en versnelling van zwaar tot loei zwaar zal hij dit niet snel vergeten. 
Inmiddels is er een nieuwe bakfiets aangeschaft en kan de oude een nieuw leven beginnen op GoudAsfalt, zoals GoudAsfalt ook een nieuw leven is begonnen op de plek van de oude asfaltcentrale. Op 6 juni om 12 uur zal de bakfiets officieel overhandigd worden. De pers is van harte uitgenodigd hier bij te zijn.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl