Weekblad deGouda digitaal

Gouds Geluk Festival krijgt vervolg

Gouda – Er komt een tweede editie van Gouds Geluk Festival. Op zondag 26 juli komen muziek, theater, kleinkunst en cultuur opnieuw samen op het GOUDasfalt terrein, gelegen achter de Theaterbakkerheij.

In tegenstelling tot vorig jaar heeft de organisatie nu heel het jaar de tijd om het festival vorm te geven. Dat zal resulteren in veel meer activiteiten en een groter programma. Anders dan vorig jaar zijn er deze tweede editie vier podia in plaats van drie, ieder met een eigen invulling: “Er komt een podium speciaal voor kleinkunst acts en een voor lokale singer-songwriters. Op het hoofdpodium is er ruimte voor grotere acts en bands die versterkt spelen. Ook jongerenvereniging Yunited verzorgt dit jaar een eigen podium, namelijk een Silent Disco! Hiermee maken we er een feest van voor alle leeftijden!” aldus Ruud Bakker (organisator Gouds Geluk Festival en eigenaar van de Theaterbakkerheij).

Door het uitgebreide programma duurt het festival dit jaar ook langer. Vanaf 13:00 uur is er van alles te doen op GOUDasfalt. Om uiterlijk 22:00 uur zal het laatste nummer hebben geklonken.

Meer informatie over Gouds Geluk Festival 2020 is te vinden via: www.facebook.com/goudsgeluk of www.theaterbakkerheij.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl