Weekblad deGouda digitaal

Gouds Vrouwennetwerk organiseert digitale brainstormsessie voor Internationale Vrouwendag 2021

Gouda – De dit jaar opgerichte stichting Gouds Vrouwennetwerk buigt zich over de organisatie van Internationale Vrouwendag 2021 met als thema Invloed met Impact in Gouda. Hiervoor vindt op 19 november 2020 een digitale brainstormsessie plaats. Met een nieuw logo, nieuwe website en andere sociale media hopen we nog meer Goudse vrouwen te kunnen bereiken.

”Wat zijn wij blij dat we 8 maart 2020 nog bij elkaar konden komen om Internationale Vrouwendag 2020 met als thema ‘Vrijheid’ te vieren. Niet wetende dat we diezelfde week nog in onze vrijheid beknot zouden worden door de coronamaatregelen en de lockdown. Hoe anders ziet de wereld er nu uit, meer dan een half jaar later” zegt het bestuur.

”We hebben de draad weer opgepakt en zijn gestart met de organisatie van Internationale Vrouwendag op  8 maart 2021. Om deze jaarlijkse feestdag nog grootser en professioneler te kunnen organiseren, hebben we begin dit jaar de Stichting Gouds Vrouwennetwerk opgericht”

Voorbereidingen 8 maart 2021
Door corona zal deze dag ongetwijfeld anders verlopen dan in 2020. ”We kunnen helaas niet met veel vrouwen bij elkaar komen. Dit betekent dat we met elkaar creatief moeten zijn om te bedenken hoe we deze dag gaan vormgeven. We denken aan kleinere groepen op meerdere locaties en/of online bijeenkomsten”. De vorm is dus nog volop in ontwikkeling, maar het landelijke thema voor 2021 is al wel bekend: ‘Invloed met Impact’. We zijn in deze fase vooral op zoek naar ideeën. Help ons daarbij.

Digitale bijeenkomst op 19 november: uitnodiging om mee te doen
Ben je ook nieuwsgierig naar 8 maart 2021? Doe dan mee aan de digitale bijeenkomst op donderdagavond
19 november om 20:00 uur. We praten je dan bij over de plannen en ontwikkelingen. En natuurlijk is er alle ruimte voor jouw ideeën. Doe je mee? Meld je dan uiterlijk 12 november aan via gouds.vrouwennetwerk@gmail.com. Dan ontvang je een digitale uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl