Weekblad deGouda digitaal

Goudse Collegetoer met Beatrice de Graaf en Inge Philips

Gouda – Op maandag 8 april organiseert Soroptimistclub Gouda e.o. alweer haar zesde Collegetoer.

Onder de titel: Bestrijden van Terrorisme en Cybercrime, Mission (Im)possible? zullen Beatrice de Graaf, hoogleraar Geschiedenis van Internationale Betrekkingen en Mondiaal Bestuur aan de universiteit van Utrecht en Inge Philips Director Cyber Risk Services bij Deloitte elkaar interviewen. Beide spreeksters worden ingeleid door inlichtingenexpert professor Paul Abels.

Meer dan ooit is er angst voor terroristische aanslagen. Met de scherpe politieke en religieuze tegenstellingen van de laatste jaren vinden gruwelijke aanslagen plaats die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden.

Cybercrime – internetcriminaliteit – blijft maar groeien en maakt momenteel naar schatting 50 % uit van alle misdrijven. De gevolgen kunnen ernstig zijn; denk bijvoorbeeld aan het platleggen van onze stroomvoorziening.

Hoe moeten we deze ontwikkelingen zien en hoe kunnen we ze bestrijden? Beatrice de Graaf en Inge Philips gaan het elkaar vragen.

De opbrengst van de avond is voor het project van Soroptimistclub Gouda in samenwerking met Oxfam/Novib: PREVENTIE VAN KINDHUWELIJKEN IN PAKISTAN

Datum en tijd: 8 april, ontvangst met koffie/thee vanaf 19.30 u

Aanvang: 20.00 u

Kosten: € 25 p.p. incl. aangeklede welkomst- en pauzedrank

Locatie Goudse Schouwburg Boelekade 67 in Gouda.

Kaartverkoop via de Goudse Schouwburg online www.goudseschouwburg.nl of aan de kassa, tel.nr. 0182-513750. Rolstoeltoegankelijk, maar melden bij reservering.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl