Weekblad deGouda digitaal

Goudse Denise van de Leur wint Coiffure Award

Gouda – Gisteravond is tijdens hét kappersgala van het jaar, is Denise van de Leur van Haarstudio Denise aan de Lange Groenendaal in Gouda ,door de Nederlandse consument beloond met een Coiffure Award. Voor de ‘Consumer Award’ werd samengewerkt met Telegraaf Vrouw en Talkies.

Tijdens het Coiffure Award gala werden er maar liefst 13 Coiffure Awards uitgereikt. De presentatie lag in handen van stijl icoon Eva Jinek. De gasten werden op de rode loper muzikaal ontvangen door acteur en DJ Geza Weisz.

Naast de onderscheiding voor Denise werden er nog 12 awards uitgereikt. Hakan Alacali won de eerste prijs voor de categorie ‘dames in regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel’. Joffrey Conings de eerste prijs voor de categorie ‘dames in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland’ en de nam de ‘Avantgarde Award’ in ontvangst. Sanne van ’t Hoog nam de eerste prijs voor het onderdeel ‘dames in regio Noord- Holland en Flevoland’ mee naar huis. Juliette den Ouden had de beste serie in de categorie ‘heren regio Noord’ en de Nederlandse pers beloonde haar met de ‘Pers Award’. De ‘Young Talent Award’ voor deelnemers t/m 21 jaar ging naar Kim van ’t Hooft. Kirsten Alacali won voor de derde keer de bijzondere prijs van ‘Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year’. De hoofdprijs ‘Hairdresser of the Year 2019’ ging naar Arjan Bevers die eerste werd in de categorie ‘dameskapsels Zeeland, Noord-Brabant & Limburg’ en ‘heren regio Zuid’. Zijn salon Avanti Kappers nam ook de ‘Team Award’ in ontvangst.

De Coiffure Award – opgericht in 1992 door Schwarzkopf Professional in samenwerking met Coiffure Media – tracht de kappersbranche naar een hoger niveau te tillen en zet zich in voor de rol en bevordering van de kapper. Alle belangstelling gaat uit naar het ambacht en de passie die de kappers presenteren. Ieder jaar worden er weer trends gezet met de Coiffure Award: samen creëren de deelnemers de meest invloedrijke modebeelden.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl