Weekblad deGouda digitaal

Goudse Grasvelden: Jodan Boys is er klaar voor

Voorbeschouwingen – Het nieuwe jaar is aangebroken! Het voetballen gaat weer beginnen en de Goudse grasvelden hebben weer genoeg rust gehad. Het is week 3, we blikken vooruit op de komende speelronde van de Goudse voetbalclubs. Wat kunnen we verwachten?

De Jodan Boys

Jodan Boys – Alleen Jodan Boys speelt dit weekend een wedstrijd. De rest van de Goudse clubs zal volgend weekend beginnen.

Jodan Boys heeft een goede voorbereiding achter de rug. Met een geslaagd trainingskamp achter de rug en twee oefenwedstrijden moet Jodan Boys de draad weer oppakken. Door gelijk te spelen tegen Alphense Boys en een tweede-divisionist kan Jodan Boys niet ontevreden zijn over de twee oefenpotten en daar valt energie en vertrouwen uit te halen. “We hebben tijdens het trainingskamp vooral gewerkt aan de fitheid. De spelers moesten weer fit worden en daar hebben we vooral de focus op gelegd. De jongens weten tactisch gezien wat ze te doen staat,” vertelt hoofdtrainer Leen van Steensel die nog in afwachting is van zijn contractverlenging. “Als het aan mij ligt, ga ik nog twee of drie jaar door bij Jodan Boys, maar het moet van twee kanten komen.”

Voor de topclub uit Gouda wacht dit weekend meteen een pittige tegenstander, Sportlust ’46. De koploper van de hoofdklasse heeft fantastische resultaten laten zien tot nu toe en is de favoriet. De derby van het Groene Hart gaat op de velden van de Goudsen gespeeld worden en dat kan wellicht in het voordeel werken voor de ploeg van van Steensel. “We presteren heel goed in eigen huis dus misschien dat dat in ons voordeel kan werken,” aldus van Steensel. Het is aan de tegenstander uit Woerden hoe goed ze uit de winterstop komen volgens van Steensel. “Mochten ze slecht uit de startblokken komen, kan dat in ons voordeel werken, dus we gaan het zien en de komende weken gaan weer enorm belangrijk worden, maar eerst kijken we naar Sportlust,” eindigt van Steensel.

GoudaFM

Hoofdtrainer Leen van Steensel was maandag 13 januari aan de telefoon met GoudaFM tijdens de ochtendshow ‘Goodmorning Sunshine’.

Luister vanaf 1:34:30 naar het interview met Leen van Steensel bij GoudaFM.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl