Weekblad deGouda digitaal

Goudse Grasvelden: tijd voor interlands

Voorbeschouwingen – Week 46, we blikken vooruit op de komende speelronde van de Goudse voetbalclubs. Wat kunnen we verwachten?

Deze week staat in het teken van de interlandperiode. De Goudse voetbalclubs spelen dit weekend niet en daarom is er voor ons gelegenheid om vooruit te blikken op de komende, toch wel belangrijke wedstrijd, interlandwedstrijd: Noord-Ierland – Nederland.

Onze Hollandse leeuwen spelen dit weekend, zaterdag 20:45, tegen de Noord-Ieren, deze wedstrijd wordt een belangrijke voor het Nederlands elftal. Winnen betekent met een been in het EK, verliezen betekent…nog meer spanning…

Bron: ek2020-voetbal.nl

Met nog twee wedstrijden te spelen, zijn punten cruciaal geworden voor oranje. Bij winst, komt Nederland zes punten los van Noord-Ierland en zijn ze sowieso geplaatst voor het EK, maar een gelijkspel is ook al voldoende voor oranje, omdat Nederland een veel beter doelsaldo heeft dan Noord-Ierland.

Nieuwelingen

Oranje heeft twee nieuwelingen in de ploeg: Calvin Stengs (20) en Myron Boadu (18). Deze twee worden gezien als grote talenten en het zijn ook nog eens de mannen in vorm bij hun ploeg AZ. De vraag is natuurlijk of zij in de basis zullen starten morgen. Die gedachte is niet vanzelfsprekend, want de concurrentie is groot in de aanval, maar met een onzeker fitte Memphis Depay en Donyell Malen die ook niet fit is, liggen er misschien wel mogelijkheden voor de grote AZ-talenten.

Goudse voetbalspelers niet geselecteerd

Helaas voor Gouda geen succes, want er is geen een speler uit de Goudse clubs geselecteerd voor het sterke oranje. Zij mogen dan maar thuis op de bank of in een cafe toekijken hoe Nederland gaat proberen om zich te kwalificeren voor het EK 2020 in Europa.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl