Weekblad deGouda digitaal

Goudse Grasvelden: zondagcompetitie gecancelled

Het is zondag. De zaterdagcompetitie zit erop en daar blijft het bij, heeft de KNVB besloten. Wegens de storm Ciara en code oranje zijn alle voetbalwedstrijden op de zondagen geschrapt. Maar wat hebben Jodan Boys en SV Gouda gedaan?

De Jodan Boys

Jodan Boys – Vorige week speelde de Goudse topclub gelijk tegen Achilles Veen. Wat zullen ze deze keer doen tegen Capelle?

Jodan Boys had de kans om uit te lopen op de concurrentie, maar dan moest het wel zien te winnen van Capelle. Dan kon het onderlinge verschil uitlopen tot zeven punten, een aangename voorsprong. Maar door wederom gelijk te spelen met 2-2 blijft het verschil met Capelle vier punten. Een puntje is echter wel genoeg voor de ploeg van van Steensel om een plekje te stijgen. Ze komen nu gelijk in punten met Zwaluwen en staan op een achtste plek.

SV Gouda

Gouda – De zaterdagploeg uit de derde klasse kent een moeilijke fase waar het op de laatste plek staat. De belangrijkste zaak die Gouda te doen staat, is punten pakken.

En die mogelijkheid was er tegen VVC fc, de ploeg die de ena laatste plek bezit. Bij winst zouden ze sowieso van de laatste plek af komen, maar ook Gouda kreeg het niet voor elkaar om te winnen. Gelukkig verloor de ploeg van Peter Huisman niet, maar speelde het gelijk. Omdat degradatie-concurrent Oestgeest ook verloor, heeft Gouda alsnog genoeg aan een punt om een plek te stijgen. Gouda neemt nu dus de ena laatste plek van VVC fc over, die ook een plekje stijgt.

VV ONA

ONA – Afgelast

FC Olympia

Olympia – Afgelast

SV DONK

DONK – Afgelast

Wanneer de afgelaste wedstrijden worden ingehaald, is nog niet bekend.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl