Weekblad deGouda digitaal

Goudse Hoogvliet Express in landelijk magazine Leen

Gouda – Hoogvliet Express, de wekelijkse door vrijwilligers begeleide boodschappenservice voor bijna vijftig senioren uit Gouda, wordt in de zomereditie van het magazine Leen in het zonnetje gezet.

De service is als initiatief vanuit bewoners van Nieuwe Park in 2010 gestart. De supermarkt verhuisde dat jaar naar het Gouwezichtterrein op grotere afstand van de woning van veel minder mobiele wijkbewoners. Dankzij de service, waarbij supermarkt Hoogvliet het vervoer regelt, kunnen zij zelfstandig hun boodschappen blijven doen met een helpende hand waar gewenst. En gezellig met anderen een kopje koffie drinken na afloop.

Leerlingen van Praktijkschool GSG Het Segment draaien tijdens schoolweken mee in het project. Als u interesse heeft om actief te worden als vrijwilliger bij het project, kunt u contact opnemen met coördinator Wilma Neefjes, via tel. 06-21 19 58 53.

Supermarktketen Hoogvliet viert in 2018 haar vijftigjarig bestaan met onder meer vijf keer het glossy magazine Leen, gratis voor alle klanten. In Nieuwe Park is aan de Ferdinand Huijckstraat begin jaren zeventig een van de eerste winkels van de kruidenier geopend, toen nog onder de naam cash & carry. De keten heeft nu zeventig winkels in binnen- en buitenland. Bij twee van deze winkels is ook een vervoersservice voor senioren gestart.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl