Weekblad deGouda digitaal

Goudse kinderen te zien in Efteling musical

GOUDA- De Efteling sprookjesmusical ‘De Gelaarsde Kat’ komt op zondag 8 april naar Gouda. In de musical spelen maar liefst 20 Goudse kinderen. Afgelopen woensdag 14 maart waren zij uitgenodigd in De Goudse Schouwburg, voor een ontmoeting met elkaar en een kijkje achter de schermen van het theater.

Alle kinderen verzamelen zich in een kleedkamer, in het voor hen héle grote gebouw. Wanneer iedereen compleet is, begint de rondleiding. ‘’Spelen we dan in de Gróte zaal?’’, vraagt een van de kinderen, die zijn ogen uitkijkt tijdens de rondleiding. Voor hem is dit een ware droom die uit gaat komen. Een van de kleinste meisjes vraagt zich na de rondleiding af waar de artiesten nu allemaal waren. De verrassing was groot toen ze hoorde dat de artiesten helemaal niet in de schouwburg wonen. Een andere jongedame, wilde de locatie voor de officiële meet & greet met haar vriendinnen en juffen alvast zien.

Verhaal
De sprookjeswereld van ‘De Gelaarsde Kat’ laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor terug wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou de gelaarsde kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal nog een hele andere wending? Het is nog altijd mogelijk om de Goudse kinderen te zien optreden. Reserveren kan bij de kassa van de schouwburg of online via www.goudseschouwburg.nl. De voorstelling is op zondag 8 april te zien om 13.30 uur en om 16.00 uur in De Goudse Schouwburg.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl