Weekblad deGouda digitaal

Goudse Lizette Oudijk in jury Miss Travestie Groene Hart 2019

Gouda – Zaterdag 15 juni organiseert Gouda Roze in partycentrum Le Patapouf in Gouda de 2e editie van Miss Travestie Groene Hart. Al eerder werd bekend dat Obesia Grandé de presentatie op zich neemt. Nu is ook de jury bekend gemaakt. En die jury mag er zijn!

Onze eigen Goudse Lizette Oudijk neemt net als vorig jaar weer plaats in de jury. Lizette zet zich als eigenaresse van Cafeetje Heeeurlijk al jaren in voor de LHBT+ gemeenschap in Gouda. Zo vaart zij 1 juni met een eigen boot mee door de Utrechtse grachten tijdens Utrecht Pride 2019 en organiseert zij maandelijks een roze thema avond in het café. Ook de officiële afterparty na de verkiezing vindt plaats in Cafeetje Heeeurlijk.
Ook neemt Miss Travestie Holland 2018, Chrystal Conners, plaats in de jury. Chrystal is het alter-ego van Roy den Burger Olivero, beter bekend als de originele cowboy van de Vengaboys. Inmiddels is deze cowboy als Chrystal niet meer weg te denken uit de wereld van travestie en draagt hij nu de titel van Miss Travestie Holland.
Tot slot neemt winnares van Miss Travestie Groene Hart 2018, Victoria Vyper, plaats achter de jurydesk om te beoordelen wie haar mag opvolgen als Miss Travestie Groene Hart.

Wil jij de verkiezing op zaterdag 15 juni bijwonen en je favoriet live aanmoedigen? De kaartverkoop is inmiddels gestart en tot 15 mei geldt een speciale vroegboekkorting. Kaarten zijn te koop via www.goudaroze.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl