Weekblad deGouda digitaal

Goudse MovieZone Award schittert op IFFR

Gouda – Marijn Brussel uit Gouda ontwierp samen met Savannah Weihler de MovieZone Award die op het Internationale Film Festival in Rotterdam in de handen viel van filmmaker Daan Bakker.

De award voor publiekslieveling op het IFFR werd dit jaar beloond door een grote rode popcorn die mede-ontworpen is door een Gouds talent. De voet van de MovieZone prijs heeft de omtrek van de popcorn en wanneer er een spotlight op de award schijnt, valt de schaduw precies op de omtrek van de voet van de award.

MovieZone
MovieZone, de jongerenjury van EYE en IFFR, heeft de reputatie echte publiekslievelingen uit het filmaanbod te vissen. Eerdere winnaars zijn bijvoorbeeld Slumdog Millionaire, Les amours imaginaires en Weekend. Tijdens IFFR beoordeelt de jury een selectie films uit het festivalprogramma.

De prijs ging naar de film Quality Time. Andere genomineerden waren het Amerikaanse Moonlight en Colombiaanse X500, maar het was Quality Time van de debuterende Daan Bakker die er uiteindelijk met de award vandoor ging.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl