Weekblad deGouda digitaal

Goudse Schouwburg opnieuw genomineerd voor Theater van het Jaar

Gouda – De Goudse Schouwburg is voor de vijfde keer genomineerd voor de VVTP Theater van het Jaar Prijs. Dat is dinsdagmiddag bekend gemaakt. Ook na in 2011 de prijs te hebben gewonnen, is het Goudse theater diverse malen genomineerd. “Dit jaar hebben we al de prijs voor Meest Gastvrije Theater van NL in ontvangst mogen nemen. Deze nominatie is de kers op onze taart. En met een beetje geluk verzilveren we de nominatie in januari. Wát een prachtig compliment voor alle medewerkers!” aldus een trotse directeur, Nel Oskam.

De leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP) hebben opnieuw hun stemmen uitgebracht op Nederlandse theaters. De Theater van het Jaarprijs die sinds 2010 wordt uitgereikt, heeft er dit jaar een categorie bijgekregen: een prijs voor kleinere theaters met een capaciteit tot 450 stoelen. Eind januari worden er dan ook voor het eerst twee prijzen uitgereikt aan theaters die in 2016 uitstekend hebben gepresteerd.

In de categorie grote theaters zijn naast De Goudse Schouwburg ook Chassé Theater (Breda), DeLaMar Theater (Amsterdam), Parktheater (Eindhoven), Schouwburg Amphion (Doetinchem), Theater De Meervaart (Amsterdam) en Theater De Stoep (Spijkenisse) genomineerd. De Theater van het Jaarprijs 2016 wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs die op 30 januari 2017 plaatsvindt in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTV



Volg ons op



Contact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl