Weekblad deGouda digitaal

Goudse Sorpotimisten starten driejarige samenwerking met Oxfam Novib

Gouda – Drie vertegenwoordigers van de Soroptimistclub Gouda hebben op 2 februari in het kantoor van Oxfam Novib in Den Haag een symbolische cheque uitgereikt aan de contactpersonen voor het project Preventie van kindhuwelijken in Pakistan. De Goudse Soroptimisten en Oxfam Novib zijn hierin een samenwerking aangegaan voor drie jaar. Deze eerste bijdrage van €4000,=  is het resultaat van de fundraising activiteiten in de eerste vier maanden van de samenwerking, die duurt tot 2020.  

Het project beoogt het aantal kindhuwelijken in Pakistan te beperken via onder meer sociale beïnvloeding en het bieden van alternatieven zoals opleidingstrajecten en werkmogelijkheden voor meisjes. Oxfam Novib werkt onder de koepel ‘More than brides alliance’ samen met andere organisaties aan de preventie van Kindhuwelijken in Pakistan, India, Malawi, Mali en Niger.

Collegetoer Gouda
Eén van de fundraising activiteiten van de Soroptimist club Gouda is de reeks ‘Collegetoer Gouda’, avonden waarop twee deskundigen met elkaar in gesprek gaan over een actueel onderwerp. De volgende avond in de reeks is op 15 maart.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl