Weekblad deGouda digitaal

Gouwenaar Ben Peters overleden

Gouda – Hij was erg geliefd in Gouda en deed ontzettend veel voor zijn mede mens en Gouda zelf. Gisteren hadden wij het bericht gekregen dat Gouwenaar Ben Peters is overleden. In het najaar van 2018 werd Ben op 54-jarige leeftijd ziek. Diagnose: alvleesklierkanker. De prognose was niet goed; artsen dachten dat Ben nog vier à vijf maanden te leven zou hebben. Daarop besloot hij het leven te vieren met een groots afscheid van collega’s, vrienden en kennissen. Dat afscheid vond plaats op 21 maart 2019. Desondanks bleef Ben Peters uitermate positief en ging hij door met het leven. Dat was ook de reden dat deGouda Peters op nummer 1 zetten op de Lijst van Top 50 Gouwenaars in het jaar 2019. 

Ben zijn laatste wens was om een mooi bedrag op te halen voor het Deltaplan Alvleesklierkanker. Daarom vraagt de familie ween bijdrage te leveren in plaats van een boeket bij wijze van laatste eer. Op www.kominactie.voormlds.nl/team/ben-peters kan je meehelpen of doneren.

Ben Peters was erg geliefd op de redactie van deGouda en GoudaFM. De Wij wensen de familie en naasten heel veel sterkte toe.

Ben Peters samen met Vincent Molenaar van deGouda in 2019

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl