Weekblad deGouda digitaal

Gouwenaar Jure Jurakic doet mee met de YPF Piano Competition 2019

Van 25 januari t/m 10 februari 2019 zal de zevende editie van de YPF Piano Competition plaatsvinden, startend in het Conservatorium van Amsterdam en met een finale weekend in het Muziekgebouw aan het IJ. Voor jonge talenten (tot en met 14 jaar) wordt een aparte Junior Competition georganiseerd en daar doet Gouwenaar Jure Jurakic aan mee.

Het zevende concours markeert tevens het twintigjarig jubileum van de Stichting The Young Pianist Foundation, die verantwoordelijk is voor de organisatie van het concours. Valery Gergiev verleent ook in 2019 zijn medewerking aan de Grand Prix Youri Egorov. Mocht deze prijs in 2019 bij de YPF Piano Competition uitgereikt worden, dan krijgt de winnaar een concert aangeboden in St. Petersburg, met het Mariinsky Orkest onder leiding van Valery Gergiev. 

Wie zijn de deelnemers aan de Junior Competitie en waar wonen zij? (14 jaar en jonger)
In totaal zijn er zes deelnemers voor deze categorie: Philip Karmanov uit Maarssen, Evander Eijsink uit Hengelo, Alexander Jansen uit Utrecht, Jure Jurakic uit Gouda, Julia Nefedov uit Eindhoven en Bettino Weisser uit Amsterdam doen mee aan de Junior Competitie van de YPF Piano Competition.

Meer informatie & kaartverkoop:

www.YPF.nl

https://www.muziekgebouw.nl/agenda/themas/132/YPF_Piano_Competition/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl