Weekblad deGouda digitaal

Grand opening Restaurant Rederij de Vrijheid

Gouda – Zaterdag 1 en zondag 2 september zal het reeds geopende strandpaviljoen op GOUDasfalt haar volledige keuken met bijbehorende menukaart presenteren.

Het paviljoen opende begin juni officieel haar deuren tijdens het Rrrollend foodtruckfestival. Sindsdien heeft #RDV niet stilgezeten en kunnen bezoekers genieten van zowel ontspanning en rust als de vele activiteiten die hier gedurende de zomer al hebben plaatsgevonden én nog op de planning staan.

Na de hete zomer gaat dat nu dan ook eindelijk de binnenkeuken open. Het keukenteam is, na een goed ontvangen oproep voor koks op social media, compleet en zij zullen per 1 september aan de slag gaan. Samen hebben zij een brede en gevarieerde menukaart samengesteld, uitgebreid op de snacks van de bijkeuken.

In aanloop naar de grand opening zullen alle gerechten al bekend worden gemaakt op de social media kanalen van RDV. Houd deze dus goed in de gaten om niks te missen! Op beide dagen zullen alle gasten de mogelijkheid krijgen om tussen 17:00 en 22:00 het volledige menu te proeven met kleine porties van alle gerechten.

Reserveren kan nu via: +31 (0)6 30 15 49 12 of info@rederijdevrijheid.nl.

Facebook: https://www.facebook.com/events/479071372502052/ 

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl